Jeg er syk

Nå er det så tror jeg det er veldig trist å være syk, jeg har absolutt ingenting å gjøre. Når du er syk til å holde deg gående ikke mye. Du kan se på TV og sitte ved datamaskinen, men etter en stund blir det veldig kjedelig, må jeg si. Nå har jeg ingen god film å se på heller så nå har jeg ingenting å gjøre i løpet av dagen. På kvelden blir det litt mer moro på TV uansett, men det er mest dritt om jeg skal være helt ærlig. Jeg tenkte jeg kunne skrive et lite blogginnlegg og klager uansett. Jeg håper det blir noe bra på TV i kveld som jeg kan se. Hadde jeg vært litt sunnere, så jeg måtte finne noen ny jobb , men jeg har ingen tålmodighet for akkurat nå. Jeg bare hviler meg i dag og håper jeg får vel snart.

This entry was posted on Friday, September 16th, 2011 at 12:38 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply